Vi er specialister i brandmaling

Hos Malermester C. Lavrentiew er vi specialister inden for brandmaling, hvilket der ikke er mange malerfirmaer, som tilbyder, hvorfor det gør os unikke.

Vi har mange års erfaring inden for brandmaling for både private og erhvervskunder i København og Nordsjælland. Vi er altid opdateret på de nyeste teknikker, materialer og viden, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder den mest optimale løsning i forbindelse med brandmaling.

Brandmaling

De største forskelle mellem almindelig maling og brandbeskyttende maling er den store variation i malingslagstykkelsen, udseendet samt malingens viskositet.

Selvom brandmaling er noget helt andet end almindelig maling, så kan vi stadig få brandmaling til at ligne almindelig maling – dog i noget tykkere lag.

Vi har både vandfortyndende-, opløsningsmiddelholdelige,- og epoxysystemer, hvor det sidstnævnte kan tåle en stor mekanisk belasting, hvilket almindelig maling ikke kan.

Brandsikring af stål

Det bliver mere og mere udbredt at foretage brandbeskyttelse af stål med maling på konstruktioner. Årsagen er, at bygherre og arkitekter får frie muligheder i forbindelse med konstruktionsvalget, hvor de ikke behøver at ”gemme” ståldelene inde i muren. Konstruktionerne kan i stedet blotlægges, og på den måde opnå et bredt arkitektonisk råderum.

Garanti for kvalitetsbevidst arbejde

Hvis du vælger os til din næste opgave inden for brandmaling eller brandsikring af stål, kan vi forsikre dig om, at du får udført et professionelt stykke arbejde af en specialist inden for området, som har sans for detaljen, og ikke lægger opgaven fra sig før det ønskede resultat er udført.

Uforpligtende tilbud på brandmaling i København og Nordsjælland

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på opgaver inden for brandmaling og brandsikring af stål, du ønsker, at vi skal udføre. Vi kommer også gerne ud til dig, og ser på opgaven for, at kunne rådgive dig omkring, hvad er ville være den bedste løsning for dig.