Professionelt malerarbejde i København og Nordsjælland

Vi udfører alverdens maleropgaver i København og Nordsjælland for både private og erhvervskunder.

Hos Malermester C. Lavrentiew ligger vi altid stor vægt på både store og små opgaver, og at du som kunde altid for det bedste resultat af det arbejde, vi udfører for dig.

Vi udfører maleropgaver inden for nedenstående områder:

  • Vådrumsmaling.
  • Istandsættelse af lejligheder & flyttelejligheder  
  • Facader 
  • Døre, vinduer & opgange
  • Tapetsering
  • Forsikringsskader
  • Kabe
  • Microcement 

Skulle du have en opgave, som ikke fremkommer af ovenstående liste, så kigger vi også på det, hvor vi gerne kommer ud og ser på opgaven og råder om, hvorvidt vi kan udføre opgaven.

Garanti for kvalitetsbevidst arbejde

Uanset størrelsen på din opgave er det altid vigtigt at rådføre sig hos en professionel maler, som har erfaring med alle typer af maleropgaver. Vi ville kunne rådgive dig omkring, hvilket arbejde der skal til for at udføre opgaven, sørge for at vi får valgt den rigtige løsning fra start af, og dermed sikre det bedste resultat i sidste ende.

Hvis du vælger os til din næste maleropgave, kan vi forsikre dig om, at du får udført et professionelt stykke arbejde af en specialist inden for malerbranchen, som har sans for detaljen, og ikke ligger opgaven fra sig før det ønskede resultat er udført. Vi giver også gerne råd og vejledning til maleropgaver, hvis du er i tvivl om valg af materialer, eller hvad der ville være den mest optimale og holdbare løsning for netop jeres opgave.

Skræddersyet løsninger

Vi ved, at alle kunder er forskellige, hvorfor vi også er vant til at udføre mange forskellige maleropgaver. Vi tilbyder dermed altid skræddersyet løsninger og tilbud til hver enkel kunde, så der er mulighed for, at få udført den maleropgave som I ønsker og opfylder jeres behov.

Uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og Nordsjælland

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på den opgave, du ønsker, at vi skal udføre. Vi kommer også gerne ud til dig og kigger på opgaven for, at kunne rådgive dig omkring, hvad er ville være den bedste løsning for dig.